5 те най-секси начина да нося бельо


Вашeто бельо трябва да ви стане като втора кожа. Трябва да ласкае вашето  тяло и да отправя комплимент към  вашата красота, докато  крие вашите недостатъци. Материята трябва да е мека и приятна към тялото и цветовете трябва да се открояват от цвета на кожата ви. Има много начини за носенето на  едно и същото парче на модата в дамското бельо, и то все още да  възбуди тръпката на партньора ви, докато се чувствате специална  и красива. Това са 5-те най-секси начини да носите бельо си.

1. С всички по-горе,  изброени неща как да носите бельо си,може да се добави едно…..а именно ,като се пропуска едно парче от него. Например, забравете да носите  сутиена си. Поставете гащичките ти, жартиера колан и чорапи, като добавите любимите си аксесоари за този ансамбъл, разбира се, ако това не шокира вашият пратньор и  не го смаже. Може да му покажете и така наречените модели „ръка сутиен?  Тогава не са необходими допълнителни коментари.

2. Добавете някои пикантни аксесоари, които да станат  ансамбъл към вашето бельо. Ръкавици, маска, специални белезници бельо или закачлива шапка. Бъдете креативни и не се страхувайте да използвате вашето въображение.

3. Сложете само сатенена или копринена „роба“.

4. Носете тренчкот върху бельо екипировка си. Вашият партньор ще бъде изненадан.

5. Някои от вас могат да  носят чорапогащник със  сутиен и нищо отдолу и това  може да работи безупречно, ако талията е ниска и има някои украшения, като  комплимент към вашия сутиен


Подобни статии:

Какво мислят богатите мъже?......те не мислят,те плащат
Възползвай се от мен ако можеш
Ева Лонгория по-секси от всякога в реклама на котешка храна
Какво да правим, ако мъжа ни се увлича по най-добрата ни приятелка

Напиши коментар