Ботуши есен-зима 2011-2012


Есента и зимата мода е по-скоро консервативнa, така че модели и стилове на обувки не са подложени на големи промени. Но тази тенденция  проследява  завръщането на ретрото- 70-те години на миналия век.
Фаворити през следващият есенно-зимен сезон ще бъдат ботушите, особено моделите с текстилни или кожени материи, като съчетават различни цветове и текстури. Кожени ботуши в черно, кафяво и сиво, цветове представляват класика. Но в този стил, много дизайнери са направили иновации. Те са се позовали на контраста на цветовете: бяло с червено, синьо, черно и много други успешни комбинации.

Кадифени ботуши  се виждат в колекциите на много модни дизайнери. Решението е оригиналено, смело и много изгодно.

На текстуратa на плата е отделено специално внимание. Дизайнерите са експериментирали с добрите стари велур, кожа, кадифе, и с нови  тенденции – цвят под кожата на животни, влечуги, и дори екзотични пеперуди.

 

 

Няколко сезона подред не излизат от мода ботуши каучук. Публиката  ги обича поради тяхната практичност и оригиналност. На  мода ще бъдат ботушите с широк долна част, както и тези с  ластици. Последното са най-подходящи за тези, които предпочитат по-свободен стил.  Актуални през този сезон ще бъдат ярките цветове. От особено значение ще бъдат нюансите на червено, лилаво, перлено, блестящите както и тези имитиращи кожа.

Платформите и дебелият ток ще бъдат много модерни през новия сезон.Острите също ще бъдат фаворити този сезон.Моден акцент в обувките ще бъдат вразките.Това ще е по вкуса и на класиците и на привържениците на уличният стил.Обувките трябва да бъдат не само модерни, но и удобни особено през зимата.Платформата и дебелият ток ще ви осигурят стабилност и ще ви даде увереност дори в снежните условия.

 

 

 


Подобни статии:

Вижте как поддържат форма Пенелопе Крус и Айшвария Рай
Ирина Шейк по секси от всякога
Louis Vuitton пусна нова колекция слънчеви очила
Още една Мерилин: Мила Йовович в образа на Монро

Напиши коментар