Вижте как поддържат форма Пенелопе Крус и Айшвария Рай


Пенелопе Крус проговори за отслабването си: Тайната на слабите испански момичета.

В Испания, едно от храненията на ден се превъръша в едно голямо социално събитие – цялото семейство се събира за обяд или вечеря и се отдава на дълги разговори.

Каква е тайната на хармонията на  Пенелопе Крус и други испански момичета, ако те присъстват всеки ден на такъв празник? Работата е там,че  хора около масата говорят  повече, отколкото ядат. Според статистиката тези  хората, които се хранят и едновременно с това разговарят 30% от тях , губят  около 500 грама на ден.

На нас  може да ни  изглежда странно, че общата храна допринасят за хармонията, но испански учени са установили, че дългите  разговори потискат апетита. Това се дължи на факта, че тялото започва да произвежда хормона за насищане – лептин, който буквално блокира желанието за ядене. Както е известно, звездата от „Вики и  Кристина в  Барселона“, говори много, може би затова тя губи тегло, така че бързо след раждането се възстанови.

Айшвария Рай- да отслабнете с подправки: Тайната на слабите индийски жени.

В Индия е трудно да се намери пълна жена. Жителките  на тази страна много ходят  пеша – така, преминава живота им. Но това им помага лесно да се разделят  с допълнителни калории и килограми,  и поддържат хармония дори в напреднала възраст.

В допълнение, индийската кухня е  осеяна  с най различни подправки. Така например, куркума, къри, джинджифил, кардамон и кимион стимулира  центъра на мозъка, даваики усещане за  насищане, подтискат апетита. На тази основа,  дори е създадена  ароматна диета. Използвайте подправки в готвенето, както и ежедневно  се разхождайте по 1/2 час най – малко, тъкмо по този начин губи тегло си звездата  на индийското кино Айшвария Рай.


Подобни статии:

Звездни клюки:Бионсе, ще ражда всеки момент
КЛЮКИ:Деми Мур "се прехвърли" на Зак Ефрон?
Мадона бе обявена за най-великата жена в историята на музиката
Ретро модата абсолютният тренд за 2012:Миранда Кер в стила на 1950-та

Напиши коментар