Дамското бижу- „Мини Купър“


Mini – марка родена във Великобритания,  днес тези  автомобили се правят от  BMW под наименованието „автомобили за жизнерадостни  хора“. Тези, които предпочитат автомобили от тази марка  ценят стойностите  в използването на удобството  и смелите  експерименти в дизайна. Сега те ще получат един модел, който ще вдигне адреналина им  на едно по-високо ниво.

Новост наречена 2012 Mini Cooper Coupe ще се превърне не само в първият двуместен автомобил в целия спектър, но също така най-бързият в своята история. С поглед към този модел  неможе  да не  се отбележи – това  безспорно е Mini, но като цяло в  дизайна има много нововъведения. По-специално това се отнася за спойлера  – уникална функция 2012 Mini Cooper Coupe, който ще започва да се използва не само по линия на Mini, но като цяло, и в автомобилите, свързани с BMW. Този спойлер автоматично ще покаже за какво иде реч, когато скоростта на превозното средство достига до 80 км / ч върху слайда обратно, и  когато скоростта падне до точката 60 км / ч.

Новият модел автомобил ще бъде пуснат в три варианта: Mini Cooper Coupe, Mini Cooper S Coupe и Mini John Cooper Works Coupe. Те ще варират мощността на двигателя – 121, 181 и 208 к.с. съответно. Обемът на един и същ двигател ще бъде 1.6 литра. В зависимост от инсталирания двигател Mini Cooper 2012 г. ще се ускори от 0 до 100 км / ч за 6.1, 6.5 и 8.3 секунди и максимална скорост от 240, 230 и 200 км / час.

Снимки 2012 Mini Cooper Coupe – Екстериор

 
 
 

 

2012 Mini Cooper Coupe – интериор

 

 

 


Подобни статии:

Виното моята страст!
Уникална къща в Кейп Таун, Южна Африка
13 вдъхновяващи интериора за Коледа
Бижу в Лас Вегас - хотел Bellagio

Напиши коментар