Наоми Кембъл спечели награда за благотворителност на „Ангел Ball“


В Ню Йорк се проведе благотворителена вечер под надслов „Ангел Ball“, събитието се провежда всяка година от фонда „Gabrielle„,  занимаващи се с борбата с най-разпространеното  и тежко заболяване – рак.

Много звезди  като Ивана Тръмп, Соландж Ноулз, Томи Хилфигер, Ким Кардашиан, Наоми Кембъл и др, са присъствали  да дадат своя принос за развитието на научните изследвания в областта на онкологията.

Скандалния модел и  светска лъвица Наоми Кембъл, която от  много дълго време  с голяма страст, се  включва  в благотворителни  дейности, вярвайки , че да  помага на хората  е неин дълг. Ето защо тази вечер Наоми, получи от организаторите  престижната награда  за неоценимият и,  принос към благотворителността. Заедно с нея за вечерта дойде и нейният съпруг, Владислав Доронин, който също споделя мнението на жена си.

 

Ким Кардашйан също не остана  в сянка. Тя каза пред репортери, че за нея това е нещо лично, тъй като нейният баща умира от рак, и тя ще направи всичко възможно  човечеството най-накрая да   спечели битката с  тази ужасна болест.

Тази  вечер  фонд „Gabrielle“ повиши състоянието си  с около  16 милиона долара, всички пари ще отидат за изследвания в борбата с  рака.


Подобни статии:

Багата все още в критично състояние
bTV прекрати договора на Магърдич Халваджиян като лице на „България търси талант“
Бионсе се снима в съблазнителна фотосесия за "Свети Валентин"
Сицилианското приключение на топмодел и фотограф

Напиши коментар