Велурени ботуши- мода есен/зима 2011/2012


Велурените  ботуши са особено удобни, за тези членки на нежния пол, които обичат да се разхождат, защото бързо приемат формата на крака.Велурът, които се използва за направата на  тези ботуши – естествен материал, от  една и съща кожа,  която се третира в напълно различна технология. Поради това в магазините, където се  продават велурени  обувки, обикновено  се продават   и почистващи  средства в  грижа за такива обувки.

Актуалните цветове   са всички нюанси на червено, бордо, бежово, червено, кафяво, и разбира се на класическито – черно ( никога не излиза от мода).

Много известни дизайнери представят велурени ботуши  в колекциите си за предстоящия сезон. Важно е да се отбележи, че  дизайнерите предлагат високите велурените ботуши да се носят в комбинация само с най-женствената  дрехи – пола трапец.

Ултра-модерен през този сезон са цветните блокове на велурените  ботуши. Тези модели са представени в италианската марка Версаче и Дона Каран Ню Йорк.

Не забравяйте, велурени ботуши са трудни за подържене през зимата.За целта избягвайте да ги носите в мокро време по улиците, и винаги използвайте специални средства в грижа за тях.Това ще удължи живот на любимите ви ботуши.


Подобни статии:

Чанти от колекцията на Louis Vuitton есен/зима 2011- 2012
МОДА:Жан Пол Готие създаде колекция Haute Couture в чест на Ейми Уайнхаус
Бижута и чанти пролет-лято 2012 от Dolce & Gabbana
Ретро модата абсолютният тренд за 2012:Миранда Кер в стила на 1950-та

Напиши коментар