Сара Джесика Паркър и Лиз Хърли отново демонстрират уникален стил


В Мелбърн се проведе традиционният австралийски фестивал Melbourne Cup Carnival.Вчера беше един от най-ярките  му дни.Crown Oaks Day  –  (известен също като ден  на дамите) е фестивал, на който на дамите се предоставя  възможност да изразят  своят уникален стил. 

И, разбира се, че те се възползват пълноценно.Освен  Австралийски звезди винаги има и световно известни  знаменитости.В един от дните   на  фестивала  своята уникалност демонстрира Дита Фон Тиз, а  вчера, както се очакваше, пристигна   и Сара Джесика Паркър за да представи своя филм „Аз не знам как тя го е направила“.

Сред гостите бяха Лиз Хърли с годеника си Шейн  Уорнам  и Джоан Колинс.Сара Джесика Паркър е в мека- розова рокля Jonathan Saunders, елегантно  сребристо палто  Antonio Berardi и бели „лодки“ –  Маноло Бланик разбира се. Паркър бе  избрала   много елегантна шапчица(по скоро диадема), украсена със скъпоценни камъни, дело на дизайнера  Серж Норман.

Изглежда, че Паркър бе  истински развълнувана от случващото се на хиподрума! Тя развълнувано изгледали състезанията , със  запомнящо се изражение, а след това се отдаде  на разгорещени спорове с Лиз Хърли.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:Бременна ли е Дженифър Анинстън? (Снимки)
Обновеният Мурите Клуб Хотел бе открит с ледена колекция на Асдис Ран
Силвио Берлоскони искал син от Дарина Павлова
Невероятен обрат:Иво Чобанов Пилето е наръгал Благой Иванов Багата

Напиши коментар