8 неща, които мъжете ненавиждат в леглото


 

Време е да се говори за нещата, които мъжете мразят в леглото, по отношение на  женското поведение. Така че, дами прочетете  това внимателно, ако не искате да оставите лошо впечатление в  любимият мъж , когато прави секс с него. Разбира се, тези съвети не са универсални и не може да бъде гарантиран 100 % успех,  защото всеки от нас има своите собствени нужди и изисквания за секс. Въпреки това, ето списък с  най-често срещаните грешки.

1. По време на секс някои жени не правят  нищо, просто предпочитат да си лежат. Жената трябва да се движи, дори и в позицията, където мъжът е отгоре.

2. Почти всяка жена ще се съгласи, че обича да я целуват. Ами така  е и при  мъже. Те също  харесват,  целувките  по  всяка част от тялото . За да удовлетворите  вашият мъж в леглото-   целувайте го, дразнете го, играйте си  с него.

3. Някои старомодни жени все още мислят, че мъжът е „водещият“в леглото. Но това не е така. Жените също имат известен контрол върху процеса, и не само да го контролират, а и да го управляват. Мъжете обичат да бъдат под контрола на нежната си половинка(в леглото имам в  предвид).

4. Бъдете много чувствителни към партньора си. Жените обичат да бъдат заобиколени от чувствителни хора. Мъжете също. Дами, не бъдете егоисти.

5. Ако искате да се забавлявате, не забравяйте да забавлявате  и вашия партньор. Жените трябва да задават такива въпроси като „Как го направи?“, „Какво мислиш?“ Дайте на мъжа да  разбере, че вие  е  грижа за това, което той чувства. Те обичат вниманието ви.

6. Не обърквайте партньора си. Някои жени не показват емоциите си, така че мъжете не разбират,  дали ви харесва или не. Не се колебайте да плачете, когато почувствате, че искате. Вашите  мъже ще знаете, че ви харесва, и ще бъдете възнаградени.

7. Смятате ли, че сексуалния ви  живот върви  малко скучно? Разнообразявайте го. Опитайте се да изненадате партньора си с нова секси дрешка.

8. Мъжете не обичат, когато жените никога не показват инициатива да правят секс. Не трябва да сте срамежливи.


Подобни статии:

5 те най-секси начина да нося бельо
Женският темперамент зависи от кръвната група......виж те как
Аднекситът: Една от причините за безплодие
Кафето и любовта

Напиши коментар