Нови подробности за развод на Ким Кардашиан: тя все още обича бившето си гадже


Ким Кардашиан и екс –  гаджето и Реджи Буш

Съобщението за развода на Ким Кардашиан и Крис Хъмфрис,  което   дойде  само 72 дни след пищна  свадбена церемония  беше изненада за мнозина. Задкулисните подробности около развода бяха разказани с охота от  бившият  пиар на поп дивата,  реалити – звездата  Джонатан Джаксън, който  сега не спира  да  дава  интервюта наляво и надясно. Джонатан  вече разказа, че разводът е по вина на глупавите  желания на Ким за слава и,  че Ким никога не е  сприрала да обича  бившия си приятел Реджи Буш.

Джонатан, който е работил с Ким от 2007 до 2009 година говори в предаването Good Day LA:“Две седмици преди сватбата, тя знаеше, че не иска да се оженят. Но, за съжаление, бяха длъжни да се съобразят с условията на договора( с канал E!,   които са имали правото на излъчване на церемонията), в противен случай,  трябваше  да платят значителна сума пари.“

А в друго интервю,  Джаксън каза:“Тя никога не е преставала да обича  бившия си приятел Реджи Буш.“

Ким се  е срещала със  звездата на Националната футболна лига в САЩ Реджи Буш, в продължение на две години. Те са разделят  през юли 2009 г.,  след два месеца обаче повторното се  сближават. Окончателна раздяла  бе последвана през март миналата година.Кардашиан не за първи път  прави подобни PR кампании за  да привлече вниманието към себе си, а в  някои от тях  пръст има самият  Джексън. По този начин той, поема задължение да предизвика спекулации за отношенията  между Ким и Реджи, които разпространяват през 2007 година.Веднъж  например показва папарашка снимка на която Ким  излиза от бижутериен магазин в Бевърли Хилс, а след това тя носела пръстен на безименният пръст. Джаксън добави, че в романа си, Ким и Крис са спечелили много пари именно от такива PR акции.

 Ким, разбира се, отрича, че брака и  с Крис е PR ход, заявявайки, че е абсурдно да се ожени само за  да направи голяма телевизионно шоу.

Крис Хъмфрис и Ким Кардашиан

Междувременно, Кардашиан е заета с нови проекти, вчера Ким е бил забелязана в Атланта на снимките на филмаThe Marriage Counselor, в който тя играе главната роля.


Подобни статии:

Деми Мур и Аштън Къчър все още са заедно
Клюки и Мода:Звездите по червеният килим на People`s Choice-2012
Богатите също плачат:Гаджето на Ева Мендес я заряза
Благой Иванов – Багата проходи

Напиши коментар