Брат Пит ще излиза „в пенсия“


Всичко хубаво  рано или късно свършва  – изглежда, че това  ще  се случи и  с актьорската  кариера  на Брад Пит. В скорошно интервю  за Australia’s 60 Minutes,  47-годишният актьор заяви, че планира да се пенсионират на 50.

Вярно е, че желанието да „излязат от екран“ не означава, че Пит казва довиждане на  на филмовата индустрия. Многодетният  баща призна, че на този етап от живота, би желал да се скрие от очите на зрителите, и да се занимава с продуцентска дейност, тоест той остава в снимачният процес, но зад камерата.Между другото, продуцентският  дебют на  Пит се състоя през 2006 г. –  той взе участие  в създаването на картината „Бог е уморен от нас“ – и това доведе до повече от две дузини филми, включително известният „The Departed“,  „Kick-Ass“ „Eat, Pray, Love“ и други.

Въпреки това,  в живота  Брад има работа с която не е готов да се раздели – а именно, разширяването на „раждащото“ семейство с Анджелина. Сега  двойката  има дъщеря Шайло Нувел,  близнаците  – момчето  Нокс Леон и  момичето Вивиен Марчелин , осиновените  синове  Мадокс и Пакс Тиен Шива и дъщерята Захара Марли. Всичките деца носят  името на Джоли-Пит.

Брад признава, че „очевидно“, той е един от онези хора, които обичат да „живеят в хаос.

Всички тези безсънни нощи, когато нашите деца не могат  да се „успокоят“, или съвместните  ранни закуски, когато сме заедно приготвяйки  палачинки в кухнята … Това е смисълът, нали?“

Разбира се, ние разбираме, Брад, но все пак ще ни липсва!


Подобни статии:

Дженифър Лопес се променя след развод
Пикантна причина за развода на Ким Кардашиян
Риана си почива на Coachella и се опитва да спечели сърцето на Аштън Къчър
Диляна Попова на разпит заради отношенията си с Таки

Напиши коментар