Скъпите играчки на мъжете: Vacheron Constantin


Vacheron Constantin (Вашерон Константин) –  марка швейцарски часовници.

 Смятана за една от най-скъпите, престижни и традиционни марки.Историята на Vacheron започва  на 17 Септември 1755.В кантората на  Maitre Choisy  влиза младият часовникар Jean-Marc Vacheron и подписва  договор за наемане на стажанти. Това споразумение –  е и първото споменаване на основателя на династията на престижните марки часовници и раждането на една от най-старите сега съществуващи фабрики .

Благодарение на качеството  и елегантността  на продуктите, Vacheron бързо придобива популярност сред аристокрацията на Франция и Италия. За пример, разкриват, че съпругите  на Наполеон (Джоузефин и Мария Луиза) са били  клиентки на компанията.Vacheron Constantin компанията се утвърди като производител на едни от най-скъпите часовници в света.

Днес, Vacheron Constantin  остава една от най-скъпите марки часовници. Основната концепция на марката е непоколебима вярност към традициите на часовникарство. И това не пречи часовника да остане  достатъчно  модерен  и одговарящ, и на най – изисканият вкус.


Подобни статии:

Книги-Москва не вярва на сълзи
'Операция Шменти Капел" -мечтите се сбъдват
"Малкото име на дните"
Ако драмата е твоят жанр?:Гледай - Вдишване / Inhale

Напиши коментар