Деми Мур и Аштън Къчър се развеждат


Уви, нашите и вашите прогнози се сбъдват: Деми Мур и Аштън Къчър, са  неспособни да се справят с проблемите  в брака си и двойката реши да се разведе.Първа за  предстоящият  развод обяви Деми,   официално пред  новинарска агенция Associated Press. Мур  казва, че решението за  развод  след шест години  брака  никак  не  е  било лесно:

„С голяма тъга и огорчение, реших да се сложи край на брака ми с Аштън. За мен като жена, майка и съпруга има определени ценности и ангажименти, които според мен са свети, и заради тях реших да продължа  напред сама.“

За какви ценности става въпрос , Деми не уточни, но очевидно, че верността е една  от тях. Спомнете, че  раздора в семейство Къчър започна преди няколко месеца, когато двойката се трябваше  да отпразнува годишнината от свадбата си . Аштън  обаче , предпочете по това време   да се отдаде  на любовни удоволствия в компанията на млади момичета, които съвсем  скоро станаха  известни на пресата.

Мур положи големи усилия да  спаси брака, въпреки постоянните слухове за  изневерите  на съпруга и, актрисата  е много  крехка , и  е в състояние на депресия, но направи един последен, отчаян опит да спаси това, което  и е  най – скъпо. Деми и Аштън наскоро отидоха  на почивка за  да  изградят  наново взаимоотношения. Уви, всички опити са били напразни.

Сега, Деми  е решила  да сложи край на брака си, и е поискала от  медиите и обществеността  да „покажат разбиране и да не нарушават неприкосновеността на личния живот на семейството и“ по време на този труден  за тях момент.

Къчър от своя страна  отговорил на  на бившата си съпруга в Туйтър така:

„Бракът – едно  от най-трудните неща в живота. За съжаление, понякога търпи неудачи.“

Кътчър също така обеща „винаги да пази в сърцето  си  времето, прекарано с Деми“.

Деми бе 16 години по – възрастна от  актьора,брака бе много успешен и за двамата, за Къчър малко повече,  много хора вярват, че бракът „насърчи“  Къчър в  Холивуд. През шестте години брак двойката спечели около $ 290 милиона, които сега по закон трябва да  си поделят.

Деми  и Аштън по времето ,когато бяха щастливи заедно

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Анджелина Джоли с дъщерите си в в Амстердам: разходка с лодка и пазаруване
Бар Рафаели: Да рекламираш себе си
Уилям и Катрин на гала вечеря
Обяд по бразилски от Моника Белучи и Венсан Касел

Напиши коментар