Ким Кардашиан обвинена в убийство от РЕТА


Като че ли не са  и  достатъчни  проблемите с  падналата  глава на  Ким Кардашиан напоследък!Ами  организацията PETA  пусна плакат в , който обвини знойната  „сестра“ в хладнокръвно убийство.Основната  цел на „Хора за етичното отношение към животните“ – са Кардашиан да се откаже от любимите  си кожи. „Пропагандата “ е колаж, където в  долната  част на плаката- сладки  малки животинки  замразяват  в дупка, а  по-горе – сладката  Кимбърли се наслаждава  „богатите“  дрехи с яка от лисица. Надписът гласи:

„Ким,на  тези деца им  липсва майка – тя не е там заради  вас?“

Между другото, през август, благотворителната организация  е изпратила  на звезда  „идеологически правилният“ подарък, дреха от изкуствена кожа  – като сватбен подарък – и е  изразила  надежда, че г-жа Хъмфрис ще каже“ съгласна “ в борбата за правата на животните.

Междувременно, „Хората“ все още  са готови да поемат „трудното  дете“ Ким в своите редици. Според вицепрезидента на РЕТА  Лиза Ланге:

„Ние всички сме в очакване на Кардашиан с готовност  да се раздели с естествени кожи, и ние ще и дадем стари дрехи за  бездомни.“

Е, ако една знаменитост наистина реши, че връзката си с „нечовешки“ дрехи е  към края си, бездомните в Лос Анджелис ще придобият  един добър гардероб!

 

 

 


Подобни статии:

Клюки:Джейсън и Роузи на разходка в Сохо
Клюки:Семейната почивка на Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс в снимки
КЛЮКИ:Папараци уловиха Кейт Хъдсън да вечеря с Брадли Купър (Снимки)
ПРЕВРЪЩАТ КЛУБ ЧЕРВИЛО В ШОПИНГ ЦЕНТЪР

Напиши коментар