Редник Джейн отива на война: Деми Мур ще съди съпруга си за състояние


Сега, след развода, който  Деми Мур и Аштън Къчър обявиха  официално,  би било наивно да се смята, че медиите ще се вслушат  в искането на актриса , “ да   проявят  разбиране и да не нарушават неприкосновеността на личния живот на семейството .“ „Чува се „, че Деми има  намерение да съди  бившият съпруг за финансовото им  състояние.

В неделя, пресата съобщи , че въпреки  последните събития  във  възстановителна почивка в Хавай, която  Деми  предприе  миналата седмица  за да се бори за  запазването  на брака, сега е  решила   без големи жестове и реверанси,   просто да съди съпруга си, по отношение на материалното му  състояние.

Причината за това – актрисата твърдо вярва , че  „неочакваните“ приходи  от 2005 г. насам (това е времето в  което двойката  сключва  брак)  Аштън Къчър получава именно благодарение на   популярността на Деми.

Тази гледна точка има доста твърда почва под себе си  – благодарение на  публикуването на интересни факти от семейния живот, личният акаунд на  33-годишният актьор има  един  милиона абонати в  Twitter. Сега вече за да следят развитието от  „първа ръка“ са се „наредили“  шест милиона фена.До къде ще стигнат в своите отношения звездите, ще покаже само  времето.Говори се , че общото им състояние възлиза на  190 милиона долара.По закон всеки от съпрузите има право на по 95 милиона…….каква ще бъде развръзката, предстои да разберем.

Аштън и Деми „една крачка“ назад

Аштън Къчър и няколко причини за развода


Подобни статии:

Краткотрайната музикална игра: Шиниъд О `Конър се развежда
Клюки:Новогодишната нощ на звездите
Ума Търман е бременна
Какво крие Ирина Сарачинова?

Напиши коментар