Анджелина Джоли: „Аз все още съм лошо момиче“


36-годишната филмова звезда Анджелина Джоли даде интервю за шоуто на  Боб Саймън „60 минути„. И въпреки че самата програмата ще бъде излъчена следващата неделя, вече  станаха известни  няколко забавни откровения на актрисата.

В навечерието на Деня на благодарността, Анджи се замислила  за това, че на нея и е провървяло и е истински щастлива, потръпвайки си мисли за обратното.

За преодоляването на препятствията

„Преживях своите  най-лоши и  най-тъмните времена, и оцелях. Аз не умрях  млада, и това само по себе си е голям късмет – много артисти нямаха този късмет.“

За риска

„Има  много причини, поради които не трябва да бъде тук. Обичам рисковите начинания  – ходиха  по бръснача, за да изкушя съдбата – и често отивах твърде далеч.“

За своя имидж на „изперкало момиче“

„Аз  все още съм  „лошо момиче“ – била съм и винаги ще бъда. Това е част от мен. Просто сега имам Брад и … нашите приключения.“

Мислила ли е Анджи, че ще има шест деца – не е ясно.Ние  все още помним образа на „трудното дете“, който придружаваше Джоли много дълго време – всичките тези татуировки, целувките с брат и, признанието за бисексуални наклонности, и  флакона с кръвта на Били Боб Торнтън на врата и.

Не  е ли това „бремето на миналото“ и може би закъснялото  разкаяние е  причинени  за настоящото  болезнено отслабване  на Анджелина? Звездата е  172 сантиметра висока а  тежи само 44 килограма, актристат  често обядва само  шепа ядки и няколко „дъвчащи мечета“, целият и  дневен  хранителен прием  не надвишава 600 калории.

Във всеки случай, многодетната майка трябва да се вземе в ръце, с помоща на новата си  работа – Анджелина Джоли е режисьор новият   филмов проект „Земя на кръв и мед“ по собственоръчно написана  трагична любовна история  в разгара на войната в Босна.

Дръж се Анджи – Пит на помощ!

Анджелина Джоли и Боб Саймон

Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли – болезнено слаба


Подобни статии:

Aнн-Джи водеща с нов цвят на косата
Любовта е сляпа: кадри от новия клип на Дженифър Лопес Dance Again
Жена - комикс: Виктория Бекъм с червена коса
Пенелопе Крус и Хавиер Бардем на летището в Лос Анджелис (снимки)

Напиши коментар