Парфюми за този сезон


Klukarkata ви прави две предложения за този сезон.

Aura-by-Swarovski – компанията Swarovski представя първият си аромат. Named Aura,  е проектиран от парфюми Clarins Group (Mugler, Azzaro), в сътрудничество с Пиер Oла  и парфюмеристите  Жан-Пиер  Бетхардом  и  Оливие Креспо.

Това е първият парфюм, който попада в рамките на споразумението  от аромати  Clarins Group, сключен през 2008 година. Бутилката е : цилиндър от стъкло и метал гарнирани с големи, многостранни  кристали Swarovski.

Swarovski Aura – плодово-цветен аромат, който се основава на комбинация от кехлибар, тамян и бял мускус. Сред топ съставките – личи и роза, усещат се и  сърдечни нотки на тубероза, а в  основата на  всичко това се  усеща лек мирис на розови перца. Парфюмната вода Swarovski Aura ще се продават в опаковки от 30, 50 и 75 мл. Ще има също така на разположение на дамите  продуктите за  за тялото със същият аромат.

Някои казват, че това е унисекс парфюм, но аз като човек присъствал на няколко презентации на този парфюми, ви уверяват, че това е типично мъжки парфюм. Парфюмерист Жан-Клод Елена е бащата на този аромат.Той може да  се използва като през  ноща, така и през  деня. Основните му съставки са: мускус и  сандалово дърво. Парфюми  Voyage d`Hermes, трябва да се възприема като едно цяло, няма смисъл да търсим  индивидуалните нотки в него. Това е един  много емоционален аромат, отразяващ лудият и  необуздан дух на  пътешественик. Жан-Клод Елена производителят на аромат, иска тези, които го усетят , да не си  мислят, „той ми напомня на …“ ,а  „той ме вика …“
Ароматът предлага нотки на сушени билки, грейпфрут, зелен лимон, черен пипер, джинджифил, кардамон, дърво и мускус. Ароматът е затворен в компактна  стъклена бутилка с алуминиев капак, който се отваря като щракнете върху него, дело на дизайнера Филип Моукует, който разбира се работи за   Hermes.

 

 

 


Подобни статии:

Звездни клюки в снимки
Тенденции в прическите през 2012
Исландска сензация за красота от Асдис Ран
Моника Белучи в списание The Hunger

Напиши коментар