Пикантна причина за развода на Ким Кардашиян


Стана ясно каква е най – вероятната  причината,  подтикнала съпруга на  младата  и апетитна красавица  да поиска развод. След всичко чуто и видяно, Крис Хъмфрис може да бъде разбран!

Става въпрос за това , че  шоуто „Ким и Кортни в Ню Йорк“, което започна преди няколко дни по американската телевизия, отключи  за нас „тайната“ на раздора  –  първата тема  в предаването беше посветена на гнева на 26-годишният  съпруг на Кардашиан. Факт е, че след завръщането си у дома от тежка  „баскетболна смяна“, Хъмфрис заварва очерователната си съпруга по  бельо ( е това би се оказало доста приятно при други обстоятелства).Поп дивата , обаче била  в компанията на гол, черен йога –  инструктор .В своя защита, Ким казала, че инструктора е тук за да  усвоят  асаните , но тя не е сама с него а в компанията на Кортни и още няколко приятелки. Въпреки това,  Крис  побеснял.

„Това е отвратително! Това е моят дом! Това е неуважение към мен, като  домакин!“

В отговор на сцената разиграна oт съпруга и , Ким го нарекла  „незрял“ и го обвинила, че я засрамва  пред „учителя“.

Изглежда, от това и започва разрива в семейния живот на младата двойка. Скоро след това , Хъмфрис заявил, че не иска повече да живее  под един покрив със  сестрата на съпругата си  Кортни -според него именно нейна е идеята да поканят „просветеният нудист“  – и иска  тя  незабавно да си тръгне за  Минесота. Оттогава снежна топка  в битката между двамата започва да расте – от това става ясно, че именно от сцената разиграна между сестрите  Кардашиан и учителят, започва неразботията  в младото семейство..

 Звездни клюки само в klukarkata!


Подобни статии:

Клюки за Дженифът Лопес, Миранда Кер,Шанел Иман...........
Днес от този свят си отиде актьора Наум Шопов
Африка:моята голяма любов
Бионсе:свали 27 килограма за първия концерт след раждането

Напиши коментар