Госпожа Абрамович създаде своя марка слънчеви очила


Известната филантропка, Даша Жукова или още по известна като госпожа Абрамович, създаде изключителена колекция слънчеви очила, за  да помогне на хората с проблеми със зрението.

Марката Illesteva, бе представена на  церемонията по откриването на Band of Outsiders, и бяха показани от  Андре Сарайва.Ще бъдат  пуснати  два модела от очилата в класическа форма на точки (различни версии все още се класифицират), и  рамки наподобяващи  черупката на  костенурка . Аксесоарите  с  името на Даша ще бъдат създадени ръчно във Франция и въпреки очевидно високата цена за изработка, очилата, ще бъдат проавани на една доста приемлива цена-около 295 долара.

Това бе една доста радостна новина за мнозина,и не само за обикновенните люде, но и за световно известните  звезди, които буквално се  редят на опашка –  Алекса Чънг, Харлей Виера-Нютон и Кейт Босуърт, вече заявиха своят интерес и готовноста си за покупка на новото „бижу“.

Всичките приходи   от продажбата на 200-те продукта ще бъдат дарени на  Restoring Vision….! Благотворителност – това е прекрасно,  просто се чудех как ще  реагира на това  вездесъщата PETA.


Подобни статии:

Звездното шоу на Versace за H & M
МОДА:Чантите на Виктория Бекъм
Преборете студеното време със стил
48-годишната Моника Белучи се снима в разкошна фотосесия за Patrizia Pepe

Напиши коментар