„Коледните песни“ на Лейди Гага


Традиционият новогодишен концерт Jingle Bell Ball, който провежда радио Capital FM, този път не мина  без Lady Gaga. С въодушевление от феновете , които си  закупиха  билети за шоуто в Лос Анджелис още преди месеци, певицата не само се появи на сцената, но също така говори с няколко щастливци, които успяха да я настигнат на червения килим.

Сaмият концерт, се превърна в бенефис за  „кралицата на чудовищата“, с нейният статут на сцената, уви не можа да се сравни нито един от участниците (Давид Гета  и Уилоу Смит  само  въздишаха завистливо зад кулисите).

Гага отработи блестящо цялата програма: появи се с мотоциклет на сцената, смени облеклото си няколко пъти,  пя стари хитове, появи се дори на  носилка (както е в новото и видео) -не бе изненада , че феновете не искаха да я пуснат да си тръгне от  сцената.

И все пак, най- яростните и фенове не трябва да се разочароват: в джоба си би трябвало да имат билети за следващия празничен концерт Jingle Ball, който ще се проведе следващата седмица в Ню Йорк. Разбира се, с участието на техният  идол.

Феновете в екстаз от срещата с идола си

… и дори се появява в болнична роба

Дейвид Гета

… Ник Кенън

Трави МакКой

Шон Пол

Уилоу Смит

Дженифър Лав Хюит

Раян Сикрест

Стефани Прат

Алекса Вега

Слаш


Подобни статии:

Дженифър Лопес се променя след развод
Шиниъд О'Конър: се омъжва за четвърти път
Поради проблеми с психиката Шиниъд О'Конър отмени турнето си
Роберто Кавали:когато лукса е ежедневие

Напиши коментар