Едни от най- богатите фамилии у нас вдигат свадба:Алекс и Стайко си казаха „Да“


В деня на „Света Ана“, Александра Арабаджиева и Стайко Стайков се врекоха във вечна любов.  Сватбата на годината, както я нарекоха светските хроникьори, свърза децата на две от най-богатите фамилии  в България – на Ветко Арабаджиев, собственик на хотели и на алкохолния бос Миньо Стайков.

Сливенският митрополит Йоаникий венча младоженците в църквата „Св. Успение Богородично“ в стария Несебър. Храмът бе специално украсен за събитието с десетки бели рози. Митрополит, епископ на епархия и трима свещеници венчаха младоженците.След венчавката в пред най-близките си приятели и роднини в храма  щастливата двойка  се отправи на сватбено парти в комплекс „Елените“, пише „Блиц“.Булката бе облечена в уникална рокля с богато и дълго було, със семпла украса от изискана дантела и вплетени скъпоценни камъни облечена в романтична бяла рокля, а младоженецът в класически черен костюм. Стойността на тоалетите се оценява на близо 50 000 лева всеки, като и двата са шити от световноизвестни дизайнери.Стилни рокли на световни дизайнери бяха избрали дамите, а мъжете заложиха основно на класическите черни костюми. Цветен акцент в церемонията бяха ангелските шаферки, които следваха неотлъчно булката, облечени в люлякови рокли. Дори след края на венчавката младото семейство не пожела да разкрие къде ще бъде меденият им месец, както и какви са бъдещите им планове.За сега обаче е сигурно едно – „богати и красиви“ не е фраза от сапунен сериал, а вече се случва и в България. Остава съдбата да им подари и мечтаното щастие завинаги.

 

Tъй като това все пак е klukarkata ето и някои пикантерии около свадбата:Роклята на Алекс Арабаджиева – бивша изгора на националния вратар Ники Михайлов, официално бе оценена на 50 000 лева, но според запознати сумата е много по – голяма.Тузарското сватбено возило – черен мерцедес, и Бентлито на сватовете веднага привлякоха вниманието на простосмъртните граждани, които свободно можеха да наблюдават сватбата на годината.Припомняме, че бащата на Алекс – Ветко Арабаджиев, държи някои от най-големите хотелски вериги у нас.Води се седми по богатство в България, но вероятно е минал и по-напред в класацията. Карнобатският магнат Миню Стайков много рядко е попадал под прожекторите на която  и да било медия, със сигурност обаче родата на младоженеца не отстъпва по богатсво пред сватовете си.Децата на двама от най-маститите олигарси у нас имат наследство, оценено на милиарди левове.След венчавката, това ги прави едно от най-богатите семейства в България.

 Честито на новото семейство Стайкови от екипа на klukarkata!


Подобни статии:

Книгата "Жаклин Кенеди: История за живота на Джон Ф. Кенеди"
Бившата съпруга на Саркози, посети Карла Бруни
Модел от Варна засне еротична фото сесия при минусови температури
Новият албум на Мадона се провали тотално

Напиши коментар