Мъжете, в които не бива да се влюбваш


Крилата на пеперудите в стомаха на влюбеният,  с един удар над Атлантическия океан може да предизвикат  ураган в Тихия океан.

Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Този град отдавна е забравил за това чувство, което вдъхновява, обезкуражава, издига на пиедестал, а когато тихо си отива, вие с грохот и  с позор се сгромолясвате на земята. И аз говоря за любов, а не за  любов от пръв поглед  към изящните  обувки «Шанел», които са обсебили  съзнанието ви, или за роклята от известен бутик Passage, която така удачно,  ще   допълни колекцията ви.Не, аз не говоря за тази любов, а за онази,  която кара сърцето ви  да бие по-бързо от един поглед в   нежните му очи,тогава когато  гласът  започва да трепери, когато той ви вземе  в ръцете си и така нататък и така нататък.

Като цяло, любовта от пръв поглед  е много опасно нещо.Съществуват  три типа мъже, с които е по-добре да  си нямаш  работа, по въпроси от такъв характер в любовта, при никакви обстоятелства.

И така, първият тип мъже – завоевателите.Много секси, прекалено спретнати , твърде чисти  и твърде бедни, които имат възможност за грешки, значи и на любов от втори поглед.Ето защо, те се свързват всичките си резерви и стрелят  ярко и  кратко, като фойерверки  в новогодишната нощ.Любовта от пръв поглед с такива играчи се приравнява с бурен секс на първата и единствена среща.

Представителите на втория тип  са мъже – неудачници.Като правило, те се влюбват от пръв поглед  във всичко, което се движи, държат  се като последният  парцал, опитвайки се да  ви угодят във всичко и дори повече, всичко това обаче трае само седмица, след което те са готови да се откажат.Тяхната история се повтаря от година на година: Видях, влюбих се, сгафих. След което заработват  3 -те женски правила „“Аз искам“: „Скъпи, съжалявам, но  работите не вървят както трябва, (1) Искам   да се съсредоточа върху кариерата си / учението си.(2)Аз все още искам да принадлежат само на себе си, (3)и от месец искам да отида с приятелки на кино, а твоето  24-часова присъствие прави  баналното ми  желание невъзможно.В действителност, тези момчета ще бъдат отлични съпрузи, но ние просто не го оценявам.

И за накрая, най-опасните.Хищниците  на този град – това е „Идеалният мъж“, звучи почти като приказен герой.Те са красиви, галантни, с прекрасно чувство за хумор, с много добре платена професия, и  с уютна къща в Лозенец.Именно в такива се влюбваме по правило от пръв поглед.Все пак трябва да има в тях поне някои недостатък?Техният недостатък е, че те  разбиват сърцата ни на малки парченца, и ние дълго, ближем  раните си, които остават в резултат на слабата ни  бдителност по отношение на  врага по време на  битка.Като заключение искам да ви кажа……винаги идва подходящият стига да сме досатъчно търпеливи за да го дочакаме, а и в крайна сметка всеки има право на щастие, включително и вие, така че не правете компромиси по отношение на любовта и чувствата.


Подобни статии:

5 те най-секси начина да нося бельо
Що е то, първият секс?
Как да намерите истинската любов?
За да трае по - дълго любовта

Напиши коментар