Бившата съпруга на Саркози, посети Карла Бруни


Карла Бруни и Сесилия Атиас

Бившата и настоящата съпруга на Никола Саркози имаха доста  лошо отношение една към друга, затова неочакваната срещата между Сесилия Атиас и Карла Бруни бе изненада за всички.

Срещата  бе  по инициатива на   г-жа Атиас, която в рамките на  пътуването си  до Франция  е направила учтива визита при съпругата на бившия си съпруг и новородената им дъщеря.Западната преса веднага започна да говори, че е сложен край на четиригодичната вражда между двете дами.

Дамите, разбира се открито никога не се бяха нападали, но взаимната  неприязън бе неизбежна.Сесилия, с когото Саркози се е разведе  шест месеца след встъпването си в длъжност, бе особено наранен от бурният му  романс с Карла Бруни, а след това и толкова скорошният   брак. Обиждаше я и факта, че Бруни, певица, топ модел и актриса,  се превърна във всенародна любимка – простиха и  дори голата фотосесия, която приеха нашега.

В същото време  писането на  журналисти за  Сесилия бе,   сърцето и се свива при мисълта, че  „бе заменена от по – млада“ и даде отпор на бившият си  съпруг, като го нарче  свиня и женкар.

„Това е човек, който не обича никого, дори собствените си деца“

Приятелките на  Саркози, Сесилия презрително наричаше “ купчина курви“ , а  за Бруни казваше:

Тя, не може да го накара  бързо  да забрави за мен“

 Всъщност  това са  яростни думи изречени  от  жена  с наранена гордост.Всъщност, независимо че Сесилия заминава за Ню Йорк и има встъпва в  щастлив  брака с медийният магнат Ричард Атиас, пресата продължава да я сравнява  с Бруни.И разбира се това сравнението не е в полза на Сесилия, която е с  10 години по – възрастна от Карла.

Така, френски,  жълт вестник публикува на първа страница колаж, в който двете  съперници бяха по бикини.И ако Бруни изглеждаше безупречно, то Сесилия явно водеше  борба с целулита.

Публично унижената Сесилия не се примири с несправедливостта и осъди вестника за неимуществени вреди за крупна сума, но клеветите  за сметка на бившата първа дама така или иначе  продължават.

Днес, страстите  изглежда са отихнали, и  двете жените нямат  какво повече да  делят, според  френското издание Voici:

През 2007  дамите бяха  от двете страни на барикадата,  сега обаче  отношенията между тях явно се затоплят.

Сега, когато  синът на  Саркози и Сесилия си има  сестра Джулия,  логично платната в отнощенията на двете дами да се обърнат в друга посока, положителна разбира се.

Никола Саркози с бившата си жена Сесилия

….и с настоящата си Карла


Подобни статии:

КЛЮКИ:Брад Пит за депресията, тревата , Анджелина и......
Светила в родната медицина се борят за живота на Багата
Димитър Бербатов: толкова емоционален в Facebook
Отслабвате или умирате- мотивация, която работи?!

Напиши коментар