Мода при обувките:Alexander McQueen пролетта на 2012


Днес искам да ви запозная с пролетно-лятната колекция обувки от известния дизайнер Александър Маккуин. Искам само да отбележа:Да,в нашият сайт вече има  публикация, посветена на неговата колекция пролет, но там са представени дрехите в тази колекция, обувките не са много видими, заради дългите  рокли . Затова искам да ви покажа  колекцията от обувки, по отблизо.

И така, обувките. Alexander McQueen винаги е бил известен с ексцентричните си модели на дрехи, включително и  на обувки. В пролетната колекция ме впечатли  факта, че почти всеки чифт обувки е подходящ  да се  носи в ежедневието.

Колекцията е богата на стилове: тук ще намерите обувки на платформа, елегантни обувки на  високи токчета, както и различни версии на обувки с  равна подметка. А специален фетиш, мисля, в много от моделите са извитите  и очевидно прахово боядисани  токчета.Много цветове на колекцията не  излизат от рамките на  топлите  цветове: червено, розово, прасковено и така нататък.

Особено внимание  дизайнера е отделил на щампи от змия. Именно такъв е всеки е втори чифт от колекцията, в различен  цвят. Създателите се използвали  за украса на обувките:  пайети, бродерии, и, разбира се, обувките на модният гигант са , украсени с миниатюрни черепи. Най-вече бях развълнувана от  комбинацията  от позлатени черепи и отрязаните пръсти на обувките  под формата на сърце. Ами,  мисля, че трябва да сложя край на думите, и да се насладим заедно на тази страс, наречена Обувки!


Подобни статии:

Salvatore Ferragamo пролет -лято 2012
Мода 2012: Бански костюми
Dolce & Gabbana пусна дамски велосипед
Голямата ми страст обувките

Напиши коментар