Звездни клюки


Klukarkata  ви представя нова партида звездни клюки, къде бяха, какво правиха , и най-важното с каво  бяха облечени любимите ни знаменитости – ще разберете точно сега.

 

Филмът „Мисия: невъзможна 4“ извървя  дълъг път , обиколи половината свят, но в крайна сметка стигна до Америка.На американската премиера на филма бяха не само  Том Круз и Пола Патън,  но и Кейти Холмс, която  дойде  да подкрепи съпруга си , и в същото време  позира за фотографите.

 

 

 

 Lady Gaga бе  забелязана от  папараците на летище  LAX  в Лос Анджелис.Гага бе  избрала черен гащеризон с  интересно дъното, звездата изглеждаще  много добре, и продължава  да се радва на световните си успехи.

 

Джесика Алба прекарва време си  със семейството:разходки, обиколка по магазини,  или просто  играем по  улицата.Джес успя да демонстрира две визии.

 

 

 

……и класически стил , просто се влюбих в изображението

 

Пипи Мидълтън забелязана от  папараците все на същото  място и в същото време – а именно, на път за работа, мястото на срещата не се променя.

 

А ето и краката, за които мечтае  мъжката половина на  Англия

 

 

Стилната Марая Кери в  Аспен.

 

Джесика Симпсън, който изглежда все  по-добре и по-добри с всеки изминал ден, облечен в черно  бе забелязана от папараци в Лос Анджелис.

 

 

 Очарователната  Хилари Дъф в Лос Анджелис.Гледайки тази  снимката,  искам  да се обърна към любимите ми Бионсе  и  да и кажа: „Така би трябвало да изглежда корема на  бременната, когато тя седи“).

 

 Толкова е сладка  Хилари..ето и още от нея

 

 

Аманда Сийфрайд на снимачната площадка на новият си филм. Аманда е нямала  време да свали  перуката си, спорет мен е много по хубава с руса коса, хубаво ще е да помисли за промяна в цвета, още повече, че черното съвсем не е на мода.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

В САЩ избраха жена на годината
Рожденникът днес: Кейт Мидълтън навършва 30 години
КЛЮКИ:"Врагът не се предава"- Дейвид Бекъм възобновява иска за клевета
Красивата разходка на Дженифър Лопес и Каспър Смарт

Напиши коментар