Звездни Клюки:Дженифър Лопес и Марк Антъни: Войната продължава


Oще през юли, се оказа , че разводът между  Дженифър Лопес и Марк Антъни, е факт и въпреки голямата  изненадата за всички,  всичко бе доста цивилизовано  и миролюбиво.В днешно време, обаче това не е съвсем така!Латиноамериканските страсти се нажежяват и , както съобщават многобройните источници , отношенията между Дженифър и Марка сега са направо отвратителни.

Причина за това, стана поведението на Лопец.Вместо да плаче на вазглавницата си, Джей Ло веднага след развода си намери нова любов – 24 – годишният красавец- танцьора Каспър Смарт, който  Вместо того, чтобы плакать в подушку, Джей Ло почти сразу же после развода нашла новую любовь – 24-летнего красавца-танцора Каспера Смарта,който се разбира чудесно и с децата на Марк – тригодишните близнаци Макс и Ема.

Когато  Антъни видя таблоидните снимки на Лопес  и Смарт на Хавай с децата му, кадето прекараха Денят на Благодарноста, направо изпадна в ярост.Марк не беше доволен и от факта, че близнаците са се возили в колата на Смарт, които по рано си е имал разпра с властите.

Източника разказва:

„Марк е много ревнив, той не вярва, че Дженифър постъпва правилно като се  среща с Каспер!“

Ревнивият  бивш  съпруг,  ще си отмъсти: въпреки че  вече са решили с  Лопес въпроса за попечителство – основните права остава  при  Дженифър, източник, близък до Антъни казва, че той може да „се откаже от думите си.“ За да накара Лопес да страдат.

Същят този източник казва:

Той иска да принуди Дженифър, която сега е щастлива  с някой друг, да страдат, а той знае, че от  това ще я заболи повече от всичко.

Лопес  също е  готова за битка. Друг източник казва:

‘Дженифър е готова да отвърне на удара, ако той се опита да направи нещо … Всичко това ще вземе лош обрат.“

Певицата вече обяви, че ще продаде всички подараци , направени за нея от Марк  през седемте  години брак (включително и сватбеният  пръстен).Ще спрът ли до тук звездите, или ще се разрази война, времето ще покаже.

 Марк Антъни и Дженифър Лопес:  като щастливо семейство

Каспър и Дженифър


Подобни статии:

Днес своя рожден ден празнува Виктория Бекъм
Уголемяване на бюста: най - желания подарък от абитуриентките
Софи Маринова се натрови дни преди финала на Евровизия
Бебето на Кейт и Уилям ще се роди през юли

Напиши коментар