Парфюмът на Мадона:Истината или предизвикателство


Мадона винаги е била активна жена, и с  годините, ентусиазмът, и се повишава:Тя пее и танцува, прави филми, а отскоро се посвети, и на  бизнеса.В допълнение певицата пусна своя марка  дрехи  „Truth or Dare„(буквално: „Истина или предизвикателство, точно като  филма, който в България е известен като „В леглото  с Мадона“). Сега поп дивата планира да произвежда собствена марка парфюм със същото име, и дебютните снимки по рекламата му вече са готови.

Авторите на рекламната кампанията бяха вездесъщите  Mert & Marcus (ние сме сериозно загрижени за съдбата на другите фотографии – тези две ще вземат хляба на всички).На черно – бял плакат Мадж позира в профил и анфас, при това нито един от образите не е провокативен:Напротив тук тя – олицетворява  женственост, елегантност и шик.Вероятно,  такъв ще бъде и самият аромат, още повече, че аромата , над който сега се труди звездата е ориентиран към жените между 27 и 50 години.

Самата певица описва композицията като „наркотик“ с „балансиран аромат – букет от дърво и пикантна ванилия“ и в същото време смел и много честен.

Звучи интригуващо, вече нямам търпение да усетя този аромат, да помериша  – „истина“ или „предизвикателство“.

 

 


Подобни статии:

Наградите на Billboard Music Awards-2012
Галена с доста еротично облекло пред абитуриентите
Пенелопе и Моника Круз, брат им Едуардо, и Хавиер Бардем на семейна вечеря
2013 - Годината на черната водна змия

Напиши коментар