Правила за мода от Скарлет Йохансон


За много хора, Скарлет Йохансон  е  една истинска модна „икона“.И това не е изненадващо, тъй като своя  муза я наричат   не само режисьор (тук ми  идва на ум, Уди Алън),но дизайнерите, Доменико Долче и Стефано Габана,двамата непрестанно хвалят Скарлет за нейната чувственост, сексуалност, шик ….

В скорошно интервю, актрисата призна, че  е много взискателна  към външният си  вид.Казва , че  никога не напуска дома си без грим и винаги държи под  ръка червило:

Винаги  слагам по – малко  грим  преди да  изляза от  вкъщи. Аз не съм един от онези хора, които  ходят по улиците в  пижамени  гащи.“

„Предпочитам винаги да бъда напълно подготвени – никога не знаете как ще завърши денят.“Нещото с което не се разделям никога –  червило в наситен  цвят.

Скарлет признава, че  винаги държи в чантата си червено , червено, та ако и се наложи да присъства на каквото и да е мероприятие,да бъде напълно готова за това. Необходимо да се съсредоточи върху устните си, и – готово! – Красивото изображение е готово:

„Мисля, че  червеното  червило може да „направи “ всяко изображение красиво.“
Нещо подобно каза и  Кристина Агилера, не толкова отдавна – тя, обаче, отиде по-далеч, заявявайки, че и  в банята  се разхождат с червени устни.Остава да се надяваме, че Йохансон е  по – благоразумната поп – дива.
В разговор, обаче,  докосна не само  устните,  но и косата на актрисата.Тя отбеляза, че природата е  естествен блондинка със сивкав оттенък, и затова предпочитат да боядисва  косата си  в по-благороден цвят:
„Сега косата ми е леко рижава, и  не разбирам какви точно дрехи да нося, така че носят много на зелено“ „Червенокосите  хората са много игриви и закачливи, но аз се чувствам много по-добре като  блондинка.“
Що се отнася до фигурата , холивудската красота трябва да се държи под контрол, и от време нарисата и се  налага да по отслабва.
„С течение на годините тялото се  променя, така че аз го поддържа във форма с помощта на различни занимания -йога, силови тренировки, туризъм и бойни изкуства.За това  мога да се наслаждавам на вкусните кексове.“
Е, Скарлет Йохансон никога не е  принадлежала към лагера на „тънките момичета“, именно в  това е нейната харизма , разбира се, и  това я прави толкова привлекателена, а, и  в края на краищата, не напразно я  сравняват  с Мерилин Монро!
 Скарлет Йохансон е винаги елегантен: и на червеният килим
  … И в „нормален“ живот ( червеното червило е винаги на нея)
 …но и като старица, както се говори е хубавица.

Подобни статии:

Модните клюки:Горящата хитрост на Ирина Шейк
Вдъхновяваща колекция рокли от Ели Сааб - мода 2012
Изискана колекция чанти от Bulgari
Правилата на Коко Шанел за малката черна рокля

Напиши коментар