Звездни клюки:Аштън Къчър и новото му момиче


Коледа 33-годишният Аштън Къчър, прекара в пътуване из Европа.Компания в италианският воаяж му прави сценаристката „просто приятел“ и между другото негова въстница Лорен Скафария, която веднъж вече е попадала в обективите на папараците, като момичето на Адам Броди.

„Приятелите“ ( именно така се наричат кинодеятелите)се снимали на фона на известната наклонена кула в Пиза, обикаляли улиците на Италия със спортен автомобил и обядвали в пицария, където по думите на третият човек в компанията Алекс Торпа , двамата са се държали за ръка и са си делили една порция спагети с кюфтета(Аштън, като истински джентълмен, платил сметката).

Съвместната снимка Аштън , качи в своят  Twitter-акаунт и написа,  че по настоящем се наслаждава на празника.Слухове гласят, че Къчър и Скафария са започнали да се срещат, още през февруари, когато актьора се пробва за роля във филм по идея на Лорен.

49-годишната Деми Мур, между другото, също добре се запавлява през  коледните празници – традиционно със семейството, от което Къчър изглежда,вече не е част.

 

 

Лорен Скафария и Адам Бруоди


Подобни статии:

КЛЮКИ:Сийл се разхожда с "положителен" маникюр (СНИМКИ)
Силиконовите гърди навършиха 50 години
Почина известният столичен бохем Трайчо Манекена
Роберто Кавали:когато лукса е ежедневие

Напиши коментар