Звездни клюки:Бионсе, ще ражда всеки момент


Бионсе е на път да ражда

 

Бионсе дълго  време кри  бременността си, така че точната дата на събитието не е известна. Въпреки това информирани източници твърдят :певицата е на път да ражда.

До своите изчисления, журналистите стигнаха от думите на самата Би, която в концертното видео Live at Roseland разказа следното:

„Здравейте! Днес, 23 септември, и аз съм на снимки на  видеото Countdown.Аз съм бременна в шестия месец и се опитвам  да скрия корема с костюм.“

Потвърждение на догадките на пресата е и информаията за това ,че ню –  йоркската болница  St Luke’s Roosevelt, вече е подготвила „палата“  за бъдещата майка, така че първородната рожба на Би и Джей Зи може да се появи на бял свят буквално днес!

„Палат“ –  разбира се, не е съвсем правилно определение:звездата е наела половин етаж от престижната болница, и на нейно разположени ще бъдат множество лекари и обслужващ персонал, така че раждането да премине в съответствие ц високият статус на пациентката.

Пресслужбата  на болницата, както и представители на  певицата  сега за сега  се въздържат от коментар,най – вероятно за да избегнат голямото  суетене. Ние обаче, ще сме нащрек, и ще ви държим в течение, за да не пропуснете това велико събитие.

Бъдещите родители родители Джей Зи и Бионсе

Според изчисленията  Бионсе трябва да е в  деветия месец от бременността си

 

 А самото раждане ще се проведе  тук

 В болницата Бионсе е наела половин етаж от отделение с акушерки и гинеколози


Подобни статии:

Звездни клюки:Роберто Кавали и неговата мистериозна "рускиня "
"Оскар" 2012: афтърпартито на Vanity Fair
Брад Пит е новото лице на Chanel № 5
Анджелина Джоли: брака на Дженифър Анистън е обречен

Напиши коментар