Клюки: О’ Риана


Докато ние замръзваме , без ръкавици и шапки, увити в кожени палта, и  якета, Риана  предпочита малкото  дрехи!Е все пак,  певицата вече е на почивка в любимата си родина ,  слънчева Барбадос.

Рири пристигна у дома, за да прекара коледните празници със семейството си и  в същото време  да се наслади на заслужена почивка след  изтощителното турне.След всички неприятности,  общуването със семейството и приятелите си беше истински подарък за момичето, и тя нито за миг  не се раздели с  тях.

През повечето време  звездата бе на плажа (е, разбираме я), където постоянно бе с племенниците си.Децата се  притискат  до любимата си леля, и  я гледат с  обожаващи очи.

Самата Риана не се противопоставя на това  огромно внимание и се забавляват с децата през целият ден:скачат   във вълните, разхождат се по крайбрежието, и правята пясъчни замъци.Джетове също не липсваха, тъй като  R `N` B-Diva е запален фен на екстремните развлечения!

За бурната вечеринка, и за прегръдките с бившият любин, който остана в Барбадос, папараците обаче нищо не съобщават, защо ли?Може би, защото се е случило през ноща!


Подобни статии:

Хелоуин- костюмите на звездите
Модната къща Версаче:промо- видео на колекция за H & M
Клюки:В навечерието на наградите "Златен глобус"
Звездните клюки на уикенда

Напиши коментар