Звездни клюки: Наоми Кембъл убеди Владислав Доронин да зареже жена си


Милионерът и моделката, най – накрая празнуваха Коледа заедно.

Наоми Кембъл ликува: най-сетне приятелят и  Владислав Доронин приветства празниците  с нея, а не  със съпругата си  Кейт. Миналата година милиардерът празнува  Коледа със законната си половинка  и децата си, но сега „Черната перла“, след като убеди Владислав, звездната двойка  отиде на почивка  в Маями и, руският богаташ  забрави за семейството.

На Коледа  двойка реши да се отпуснете на борда на яхта, акостирала на Star Island – Този остров е известен като място за пребиваване на богатите и известните.Най-вероятно влюбените са  прекарали  деня в имота Доронин на стойност $ 16 милиона. Къщата граничи с  огромен частен плаж, където двойката може да се отпусне далеч от любопитните очи.Но папараците все пак са снимали звездите на водна разходка, при което красавците изглеждат съвършенно щастливи и по – лятно отпуснати.

Особенно щастлива бе Наоми, която все пак дочака, Владислав да отпразнува празника с нея. Въпреки романа с Кембъл, Доронин  все още не е разведен с жена си, освен това, перфектно комуникира с нея и децата си.Въпреки упоритите слухове за предстояща сватба с модела, той и съпругата му дори не са обсъждали  детайлите на споразумението за развод.Миналата Коледа, Владислав празнува  с семейството си , и едва след това отиде на почивка с Наоми.Този път моделът ясно показа строгият си  нрав и е поискала  вниманието на приятеля си.Доронин  не е имал друг избор, освен да прекара със семейството си само една седмица преди Коледа.


Подобни статии:

Дженифър Лопес се отървава от даровете на бившият си съпруг
Звездните клюки на klukarkata
Алекс и сина на Маги Халваджиян избягаха в Кипър
Седмицата на модата в Париж: Джорджо Армани

Напиши коментар