Клюки:Деми Мур в едно откровенно интервю


49-годишната холивудска звезда Деми Мур заедно  с най-добрата си приятелка Аманда де Каден участваха  в снимки за модното  списание Harper`s Bazaar, и разказа в едно откровенно интервю за  страховете си в навечерието на третият си  развод.

Фотографа Седрик Буше, не случайно снима двете знаменитости заедно – още пре пролетта на 2012 Мур и де Каден, ще пускат свое телевизионно шоу под названието :“Говори с …“.Разговор от сърце и душа приятелките, ще водят с такива знаменитости като Лейди Гага, Джейн Фонда и Гуинет Полтроу.Разговора сам по себе си , ще има  в основата си ‘сърдечни дела“, и по специално темата за бившите половинки.В своето  интервю за  февруарският брой на американският  Harper`s Bazaar  Деми Мур  бе  истински майстор-клас на откровенията.

На този свят с.

„Преди аз постоянно водих борба със себе си, защото вечно бях недоволна от своят външен вид и по специално от фигурата си.Не отдавна поглеждайки се в огледалото разбрах, че съм се превърнала в скелет.Да аз преживях доста труден период, но никога не съм си представяла, че ще стана жената за която всички говорят.“Тя има нужда от възстановяване!“Сега съм почти доволна от  това как изглеждам като се чувствам.И между другото, с моята  възраст и неизбежните външни промени,  също се примирих.“

За самореализацията:

За да си  личност, трябва да използваш  пълният си потенциал – това е основната цел в живота. Тук е  всичко: кариера, деца, развлечения… и любов!Ако не си опитал, все още не си  пълноценен  човек.

За сраха:

„Винаги се страхувам, че любимият ми . ще ме изостави – и все пак това не е основният ми страх. В края на краищата, ако връзката не съществува, тогава човекът  „не е твой“. „Моят най-голям страх  е , че  когато остарея,  поглеждайки  назад в живота си, ще  разбира, че няма да бъда обичана истински.Може би аз не заслужаватм такава любов?“

Ако перифразирам Толстой – „нас ни  плашат , а  ние не се страхуваме“ – искам  да подкрепя Деми. Особено, като се има предвид скоростта, с която тя „старее“, мисля,  че има доста време за този процес!

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Бионсе ви кани на "Парти"- новият клип на певицата
Американските служби публикуваха интересни документи на Бин Ладен
Крис Браун и Дрейк се сбиха заради Риана
Карл Лагерфелд разкритикува прическа на Мишел Обама

Напиши коментар