Модните клюки:Мила Кунис е новото рекламно лице на Christian Dior


Една от най-търсените млади актриси, 28-годишната Мила Кунис, е подписал договор с френската модна къща Christian Dior.Klukarkata ви представя няколко снимки от пролетно-лятната колекция.

Заместник-генералният директор Делфин Арно отбеляза, че изборът на Dior падна върху  Мила заради  ролята  в „Черният лебед“ на Дарън Аронофски – съблазнителната и опасна героиня  на Кунис толкова добре  подхожда на  провокативна концепция на модната къща.

Самата  актриса признава, че много  малко познава висшата мода:

„В света на модата съм  новак, и едва сега се уча  да избирам и да нося дрехи, особено когато става дума за нещо, елегантено , подходящо  за червения килим.В обикновеният живот, аз все още предпочитат момчешки, почти спортен стил, въпреки че  усещам, че трябва да ставам  женствена, а не „момче“, дори  фатална изкусителка.Именно така ми предложиха да постъпя в  Christian Dior.“

А за горещите снимки  под зоркото ръководство на Майкъл Янсон звезда казва:

„На  фотосесията всички  се грижиха, за това да се чувставам  съм спокойна и в свой води.“Ще се радваме ако мога да се  оплача,  колко трудно  ми е да си изкарвам  хляб, но не мога!“

Линията, представена  Кунис, ще бъде на разположение през пролетта на 2012 г. – а сега да  оценим първите  снимки на новата колекция.

Мила Кунис  „под  светлините“

….и в нормалният живот

 


Подобни статии:

Ева Лонгория с Харпър Бекъм на ръце
Бианка Балти в "типично италианската" фотосесия
КЛЮКИ:Хората на Слави откриват S.H.O.W. R.O.O.M Insomniа в Русе
МОДА:Ревюто на Calvin Klein през Седмицата на модата в Ню Йорк бе излъчено онлайн в интернет

Напиши коментар