Клюки: Първото откровение на младите родители Бионсе и Джей Зи


Mалката принцеса Блу Айви Картър, бъдещата наследница на гласа на Бионсе и таланта на проду, се появи на бял свят на седми януари – и Klukarkata вече успя да се порадва на 30 – годишното  r’n’b-мамче.

Не бе изненада, че самите новоизпечени родители немогат да намерят място от радост и възторг , и бързат да разкажат за своето малко чудо на целият свят – така, буквално вчера съпрузите, официално приветстваха своята дъщеря в мрежата с думите:

Здравей, здравей, бебче Блу.Твоето  раждане се превърна за нас в огромно емоционално преживяване, нашето семейство се сплоти още повече, сега ние се чувстваме така, сякаш сме полетели в небесата!

Двойката също така съобщи, че момичето е родено в Ню Йорк в  болница Lenox по  „естествен“ начин, и тежи 3,185 кг.. Сега, когато клюките  за мистериозната бременност на Бионсе, малкото коремче, сурогатното майчинство  и т.н.  са без значение, феновете решиха да обсъдят необичайно име на новородената  рап принцеса Блу Айви.

Очевидно е, че първата част на името е избрано щастливият  татко – думата синьо  е част от името на  три успешни албуми, и синьото  носи за Джей Зи специална символика.

А втората част най – вероятно е свързана с римската цифра IV – именно числото четири двойката сята за „свое“, имайки предвит рожденият ден на Бионсе, на четвърти септември, мъжа и – на четвърти декември, ожениха се на четвърти април(и между другото си направиха еднакви татоировки на безименният пръст –  „IV“), да и „екстремният“ албум на дивата се казва  „4“.

Е, надяваме се, че феновете ще оценят по достойнство  цялостният подход към името и няма да поместят Блу Айви в списъка с „неудачни“ имена на известните деца.И с нетърпение очакваме първите снимки на  щастливото семейство  в пълен  състав.

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Американските Музикални Награди 2011: Детайлите
КЛЮКИ:Виж те, къде и с кого бе Анджелина Джоли вчера (СНИМКИ)
Джесика Симпсън продаде снимки на бебето си за 800 хил. долара
В Америка избраха своята "Мис САЩ"

Напиши коментар