За какво мечтаят жените?


Нова година и мислите за  постоянен празник приключиха, така че – това е времето в което трябва да се замислим как да постигнем  идеална форма за пролетта.Пример за подражание може да ни бъде  Дженифър Анистън: тялото  отново  бе обявено  за най-желано.

Почетната титла  актриса  получи от пластичните  хирурзи на Холивуд, признавайки, че е именно за  такова тяло -умерено женственно, умерено атлетично – мечтаят  много от техните  клиентки.

Между другото, Анистън не за първи път печели приза за  „най-желателно тялото“ -това се случи и  през 2009 г.Вярно, след това Фърги  и Жизел Бюндхен я „изместиха“, но сега  красавицата справедливо триумфира отново(разбира се,именно така  мисли, и потенциалните кандидат жених, Джон – Джъстин Теру)

В подобен мъжки рейтинг  символична победа спечели  Крис Хемсуърт, победил  в трудна битка  такива силни съперници като Тайлар Лотнър  и Крис Евънс.

Жените искат тяло като на Дженифър Анистън ….

… а мъжете – като  на Крис Хемсуърт

Впрочем, не само от телата се „изхранват“ пластичните хирурзи в САЩ.Стана ясно, че техни клиентки искат коса като на Тейлър Суифт, Дженифър Лопес и Катрин Макфи; устни като на Анджелина Джоли, Чарлийз Терон и Катрин Хейгъл;очи като на Пенелопе Круз, Аманда Суйфрид и Кати Пери.

Тейлър Суифт, Дженифър Лопес и Катрин Макфий – носителки  на титлата „коса мечта“

Идеалните  устните на Анджелина Джоли, Чарлийз Терон и Катрин Хейгъл …

 … И очите на  Пенелопе Крус, Аманда Сийфрайд и Кати Пери
Ето, че най – популярните момичета за изминалата година- Кейт и Пипи Мидълтън не са попаднали в класацията.Тъй като е твърде късно (за  Асоциацията на хирурзи) те са  обявили:по молба на един от лидерите на организацията, те не успели да ги вкарат в списъците. Е, нека да видим какво ще ни донесе новата година.

 


Подобни статии:

Телевизия Планета раздаде десетите музикални награди:Виж те победители те...
Багата е в съзнание, но в медикаментозна кома
Какво крие Ирина Сарачинова?
Хайди Клум се раздели с гаджето си Мартин Кристен

Напиши коментар