Клюки:Гаджето на Джейсън Стейтън в едно откровенно интервю


Роузи Хънтингтън-Уайтли стана лице на корицата на новия брой на австралийското списание Cleo.Звездата ot „Трансформърс 3“ разказва за филмовият  си дебют, парфюма и съвети, които  майка и ,и  дава.

За  своя парфюм

Този парфюм придава аромат на  английска роза – той е възхитително  сладък и привлекателен.Арома се получи много чувствен и женствен, с осезаема нотка на мускус.

За работа

„Когато бях дете, майка ми винаги ми казваше, че животът ни  дава  възможност . Хората оаче, няма да  ти донесат всичко на сребърен поднос, докато  седим на едно място.Необходимо е да се хванем за възможностите, които животът ни поднася, и да работим усилено за тях.“

За своя актьорски дебют

„В началото бях много нервна, не мога да кажа, че проектът не събуди безпокойство в мен.Никога не съм си представяла , че един ден ще се снимам във  филм с такива мащаби.Когато отидох на прослушването, все ощ не  осъзнавах къде съм попаднала.“

Надявам се, че съвсем скоро отново ще се наслаждаваме на  Хънтингтън Уайтли на големият екран.А сега да се насладим на невероятно естествените снимки на чувствената  Роузи в Cleo, направени на брега на морето.


Подобни статии:

Клюки и Мода:Звездите по червеният килим на People`s Choice-2012
Звездните клюки:Новото гадже на Ейдриън Броуди - Снимки
На Брус Уилис му се роди четвърта дъщеря
Голям смях:Аштън Къчър реши да развие комичния си образ

Напиши коментар