КЛЮКИ:“Врагът не се предава“- Дейвид Бекъм възобновява иска за клевета


Помнители Ирма Ничи, жената която разбуни духовете, след своето изяление в пресата, че още през 2007 година футболистът Дейвид Бекъм и е заплатил десет хиляди долара за секс услуги, и по точно за интимен ескорт в Лос Анджелис и Лондон. Изглежда, че  26-годишно момиче (както и списание InStyle, публикувало  неговите „откровения“) все още  ги чакат сериозни неприятности.

Да, през 2010 г., Ирма „се отърва леко“ – тогава съд на Лос Анджелис не виждя  нищо  „клеветническо“ в статията, и постанови  звездата  на LA Galaxy, трябва да плати  цената на популярността си, и като предупреждение, принудени Бекъм  да заплати  272 000 долара  съдебни разноски.Тогава Дейвид се подчини, но както изглежда е запазил обидата в себе си -и едва ли е преживял обидите и клюките по него адрес от едно съсвсем обикновенно босненско момиче(сега, обаче, почти световно известно).

Между другото, звездатат на  LA Galaxy наскоро съобщи, че  удължава договора си с футболния клуб за още две години, за обща радост на американците.И въпреки, че  френския „Париж  Сен Жермен „примами“ Дейвид с  18,7 милиона долара – спортистът избра да остане със  „скромните “ 15 милиона в Лос Анджелис, като  обясни  решението си с  интересите на голямото си  семейство.

„Приоритет номер едно за мен, е  щастието на съпругата и децата ми.Ние обичаме Америка,  „заселихме се “ тук – и не искаме  да я  напускаме.“

Очевидно е, че  „щастливата  съпруга“,  е подбудила  Давид  да продължи  борбата за репутация си.Почти две години са прекарали  адвокатите на звездата, които събират доказателства , че във въпростният  ден,  г-н Бекъм е бил  на посещение при  болният си  баща, който се е възстановявал  си след сърдечен удар в болница в Лондон. Това разбира се е потвърдено и от служителите в болницата.

Искът от страна на Бекъм вече е подаден в Апелативният  съд в Лос Анджелис  (62 страници подробно описание на претенциите), и цената на иска  остава същата – $ 25 милиона.Е klukarktata, ще продължава да следи събитията.

Щастливи заедно Виктория и Дйвид Бекъм

Ирма Ничи


Подобни статии:

13-годишната сестра на Кейт Мос стана модел
Клюки: Първото откровение на младите родители Бионсе и Джей Зи
КЛЮКИ:Деми Мур "се прехвърли" на Зак Ефрон?
Ура: Деми Мур и Аштън Къчър са на път да се помирят

Напиши коментар