КЛЮКИ:“Врагът не се предава“- Дейвид Бекъм възобновява иска за клевета


Помнители Ирма Ничи, жената която разбуни духовете, след своето изяление в пресата, че още през 2007 година футболистът Дейвид Бекъм и е заплатил десет хиляди долара за секс услуги, и по точно за интимен ескорт в Лос Анджелис и Лондон. Изглежда, че  26-годишно момиче (както и списание InStyle, публикувало  неговите „откровения“) все още  ги чакат сериозни неприятности.

Да, през 2010 г., Ирма „се отърва леко“ – тогава съд на Лос Анджелис не виждя  нищо  „клеветническо“ в статията, и постанови  звездата  на LA Galaxy, трябва да плати  цената на популярността си, и като предупреждение, принудени Бекъм  да заплати  272 000 долара  съдебни разноски.Тогава Дейвид се подчини, но както изглежда е запазил обидата в себе си -и едва ли е преживял обидите и клюките по него адрес от едно съсвсем обикновенно босненско момиче(сега, обаче, почти световно известно).

Между другото, звездатат на  LA Galaxy наскоро съобщи, че  удължава договора си с футболния клуб за още две години, за обща радост на американците.И въпреки, че  френския „Париж  Сен Жермен „примами“ Дейвид с  18,7 милиона долара – спортистът избра да остане със  „скромните “ 15 милиона в Лос Анджелис, като  обясни  решението си с  интересите на голямото си  семейство.

„Приоритет номер едно за мен, е  щастието на съпругата и децата ми.Ние обичаме Америка,  „заселихме се “ тук – и не искаме  да я  напускаме.“

Очевидно е, че  „щастливата  съпруга“,  е подбудила  Давид  да продължи  борбата за репутация си.Почти две години са прекарали  адвокатите на звездата, които събират доказателства , че във въпростният  ден,  г-н Бекъм е бил  на посещение при  болният си  баща, който се е възстановявал  си след сърдечен удар в болница в Лондон. Това разбира се е потвърдено и от служителите в болницата.

Искът от страна на Бекъм вече е подаден в Апелативният  съд в Лос Анджелис  (62 страници подробно описание на претенциите), и цената на иска  остава същата – $ 25 милиона.Е klukarktata, ще продължава да следи събитията.

Щастливи заедно Виктория и Дйвид Бекъм

Ирма Ничи


Подобни статии:

Наоми Кембъл спечели награда за благотворителност на "Ангел Ball"
Днес от този свят си отиде актьора Наум Шопов
Ивет Лалова отново ни накара да се гордеем, че сме българи
Мадона показа гърдата си в Истанбул (видео)

Напиши коментар