КЛЮКИ:Деми Мур „се прехвърли“ на Зак Ефрон?


„Лова за Деми „продължава.След приятното решение за развода с Аштън Къчър , твърде  „разпуснатото“ парти в компанията на дъщеря си Румър Уилис, злоупотребата с лекарства, болезненото отслабване, и хоспитализацията на 16 януари, медиите и папараците недават   на 49-годишната актриса  да „изпусне  въздуха.

Така новият брой на US Magazine, който се появи по американските репове този петък ,корицата на който  бе украсена с шокираща новина  – „Отчаяната  Деми Мур“ задиря „за Зак Ефрон“.

Източник от близкото обкръжение на  звездата  (мисля, че близкото обкръжение на  звездата Деми е  от един от „източника“) съобщи, че актрисата  често се срещта  със  Зак – защото те са добри приятели с дъщеря и Румър,да но читателите мислят,че Деми както и преди просто преследва млади момченца.На последното парти в  Лос Анджелис звездата открито флиртува с Ефрон и дори „ходи по петите му,“ което направи впечатление на  всички присъстващи.

„Изглежда, че Деми  е загубила  ума си – поне така се  държеше на партито!“

Скандалното поведение на звездите списанието свързва не само с  тежкият  развод, но и  с възрастта  на Мур.В допълнение към това  Деми  наскоро подхвърли на таблоидите  поредната пикантерия, признавайки, че се страхува да не остарее сама, и че може би не заслужава да бъде обичана.

Пикантност към  ситуацията, добавя и факта, че звезда  от „High School Musical“,  е само на 24 години – тоест девет години по-млад от Аштън.Освен това, наскоро  бе обсъжданата  евентуална афера  афера между  22-годишната Тейлър Суифт и Зак.Излишно е да казвам, че  почвата  е плодородна за обсъждане …

Деми Мур

Зак Ефрон

Зак Ефрон и Тейлър Суифт

Аштън Къчър и Деми Мур

„Майка  и дъщера“: Румър Уилис и Деми Мур


Подобни статии:

Филмови клюки:Анджелина Джоли и Брад Пит на премиерата в Сараево
Маги Халваджиян даде благословията си на Краси Радков
Как Дейвид Бекъм отпразнува рожденият си ден (Видео)
Обяд по бразилски от Моника Белучи и Венсан Касел

Напиши коментар