Клюки и мода от Виктория Бекъм:“Не следвам модата, вярвам на инстинкта си“


Виктория Бекъм появи по  бельото в една страхотна  фотосесия за новия брой на ID. Фотографа Джош Олинс запечата Пош в корсет, боди и шорти.И защо не, ако  фигурата на майката  на четири деца позволява това?

Въпреки това, в интервю за изданието Вики призна, че преди е носила твърде  секси , тесни дрехи.Сега имала различно виждане на нещата:

Когато започнах кариерата си ,  бях облечена само в  корсет – рокли.Доста често ме свързват с такива дрени, ако трябва да бъда честна обаче, това е било продиктувано от моята неуверенност.Колкото повече остарявам, толкова по-комфортно се чувствам  в собствената си кожа.Разбирах едно:за да изглеждаш  добре и да се чувстват по същия начин, не е задължително винаги да  носиш нещо, провокативно.Била съм по червения килим толкова много, снимана съм  от всички възможни ъгли и перспективи, така че знам колко е важно дрехите да подчертават твоето достойнство.Аз не следвам модата и тенденциите.Аз съм просто следвам  инстинкта  си и се вслушвам в себе си!Какво бих искал да облека? „

Боди от Rochas и обувки  от Маноло Бланик

Корсет  от PVC, шорти от  Balmain

 


Подобни статии:

Шиниъд О'Конър: се омъжва за четвърти път
Стрийт мода - 2012
Итън Хоук си пада по родната певица Анна - Мария?
Тържествата в чест на Диамантения юбилей на Елизабет II

Напиши коментар