КЛЮКИ:Списание People обяви топ 10 на най – стилните жени


10-те най-стилни жени в света според списанието за  знаменитости  „People“.Тези момичета са  били избрани,   защото  са известни с невероятното  си чувство за стил.Те не следват модата … те са на мода.Всеки техен тоалет е  интересен и  необичаен.С дрехите си  те показват своята индивидуалност.Може би вече не нямате търпение да видите, кои са 10 – те лидерки за   2011 г. …  е няма да се бавим…..

 

10 място за Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър винаги е бил известена със зашеметяващи рокли, в които  изглежда като богиня.Мисля, че никой не би посмял да каже, че тя няма  чувство за стил.Съвсем наскоро, Сара  бе призната за  стилна  икони, и аз бях изненадана да науча, че тя е  на 10-то място.

9 -то  място   за Гуинет Полтроу

Основният фетиш на Полтроу е минимализма.Нейните рокли са достатъчно прости, нищо излишно, но тя така ги представя, че се получава просто отлично. Роклите на Гуинет са по тялото … тя предпочита тесните, прилепнали  рокли.

8-то място за Гуен Стефани

Гуен винаги много  ми е  харесвала  по отношение на облеклото.Гуен има  невероятно красиви и много дълги крака, които не крие.Повечето от нейните рокли  са над коляното.Също така, певицата  отделя  много внимание към детайла (аксесоари).

 

 

7-мо място за Мишел Обама

Мишел Обама е известена  с отличният  си вкус. Тъй като тя е  величествена жена,  и роклите   и  съответно са такива.Всички нейни рокли са елегантни и изискани.

6-то място за Ева Мендес

Ева е много стилно  момиче.Почти всички цветове ходят на  лицето и.Външноста и страшно ми харесва,  нестандартното ли кво ли? Нейните дрехи, грим и прически са страхотни.

 5-то място за Хайди Клум

Аз мисля, че Хайди е един от най-стилните модели на нашето време.След раждането на четири деца, тя не се е променил ( страхотно тяло!) Всички и  тоалети са разкошни.

4-то място за Кейт Хъдсън

Кейт не може да се нарича „редовен участник“  в подобни класации, но напоследък ни очарова с необичайно  красиви рокли.Тя е разработила свой собствен стил, който толкова и отива.

3-то място за Фърги

Фърги винаги е имала свой собствен  стил, но напоследък звездата  проявява интерес към публичния!Фърги предпочита  сексапилното  мини, което  наистина  и отива.

2-то място за Ан Хатауей

Не мога да разбера, защо Ан е на такава висока позиция в тази класация.Разбира се, тя  има свой собствен и  индивидуален стил, който много се  харесва, но аз мисля, че има много по- достойни от нея за това място  за  това място, отколкото нея.А вие как мислите?

….и първо място за Риана

Мисля, че  е съвсем правилно, че тя точно е  на първо място.Нейните дрехи са ярки, интересни, ексцентрични, сексуални.Разбира се, в последно време  Риана  не ни радва с добро поведение , но виждам, че нейният стил не е засегнат.

 


Подобни статии:

Moschino чанти пролет-лято 2012
Риана си свали горнището на банския (Снимки)
Как Виктория Бекъм отпразнува рождения си ден (Снимки)
96-годишна жена практикува най-древната професия в света

1 коментар

  1. ина каза:

    И десетте са страхотни жени! Много добра класация. 🙂

Напиши коментар