Хотел Armani в Дубай Burj Khalifa


Този хотел е вдъхновен от стила на гуруто Джорджо Армани. Хотелът има самостоятелен вход и заема 11 етажа от Бурдж Халифа – новия емблематичен небостъргач на Дубай. Хотелът включва луксозен спа център и е на 5 минути пеша от търговския център Dubai Mall.

Дизайнът на стаите се отличава с умерена елегантност и изящни линии, а декорът им включва японска настилка татами и луксозни тъкани. Модерните уреди включват плоскоекранен телевизор с DVD, зарядно устройство за iPod и сейф за лаптоп.

Хотел Armani Hotel Dubai предлага изискани условия за хранене във всеки от своите 7 ресторанта. Ресторант Armani Hashi сервира японска кухня с модерен привкус, а известният ресторант Armani Priv? е домакин на местни и гостуващи диджеи.

Гостите могат да се отпуснат в обширния спа център Armani, който ще им предложи индивидуални процедури и поредица от водни процедури. Можете също да пазарувате дрехи от висшата мода (тип котюр) в търговски център Armani Galleria, където се предлагат модни стоки, цветя и италиански изкушения на сладкарското изкуство.

Освен директен изглед към фонтана Дубай, хотел Armani Dubai предлага достъп до наблюдателната платформа, разположена на небостъргача Бурж Халифа. Международно летище Дубай е на 20 минути с кола от хотела.

 


Подобни статии:

Книги-Москва не вярва на сълзи
Яж, моли се и обичай
Nina Simone/ Feeling Good
Сейшелските острови - екзотика в сърцето на Индийския океан

Напиши коментар