КЛЮКИ:Уитни Хюстън ще бъде погребана в петък, версиите за смъртта и…….


Легендарната  певица Уитни Хюстън, която почина в нощта на 12 февруари ще бъде погребан в петък в Ню Джърси, родния град на звездата на Ню Йорк.По искане на роднини на певицата, всеки, който иска ще може да  се сбогува с нея, ще може да го направи в спортен комплекс “ Prudential Center“, предназначен за 18000 души.

Припомняме, певицата бе намерена в безсъзнание в хотелската си стая в Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс, пристигайки  повиканите  лекари от  спешното отделение  обявяват  за мъртва  Уитни.Певицата бе на 48 години. Все още няма  официална информация за  причината на смъртта.В момента, основната версия за  смърта е  спирането  на сърдечната дейност, поради използването на голямо количество  на наркотици и алкохол.Според публикация във вестник  „The Sun“, до този момент полицията е пояснила, че Хюстън е починала след парти на  певицата Кели Прайс   в клуб  True Hollywood, което е продължило два дни.Там  Уитни  е употребила твърде много текила и  е вдигнала скандал на  бившата участничка от  шоуто X-Factor Стейси Франсис, защото е изревнувала  приятеля си  Рей Джей от  момичето.

След това певицата отива  на сцената, а  очевидци разказват, че певицата е била със синини  по китката , и  кръв под ноктите,  след скандала.Въпреки това, заместник-главен следовател в Лос Анджелис, Ед Уинтър, потвърждава изказаното вече от страна на полицията, че следи от насилствена смърт по тялото на звездата не са открити.Но в апартамента на Хюстън откриват  лекарства  „Лоразепам“ и „Валиум.“Според близки  на Уитни, тя е била на  успокояващото  „Ксанакс“, което, в комбинация с алкохол причинява сънливост.

Още  вчера  се представи версията, че  може би Уитни , след приема на  няколко лекарства, губи съзнание и  се е  удавила  във ваната, защото, според някои източници,  белите дробове са  били пълни с  вода.И  все пак, при аутопсията  се остановява, че  в белите дробове  на звездата няма  толкова вода, колкото  се твърди,  и че поп иконата  умира  от задущаване.Според разследващите,  най- вероятно Уитни  е починала, и тогава потъва във ваната.Явно сърцето и спира след  едновременната употреба на антидепресанти с алкохол.

Всъшност това са само догатки , слухове и предположения. Досега правителството на САЩ не е  направило  официално изявление, което ще обяви резултатите от аутопсията на Уитни Хюстън  и резултатите от разследването на всички обстоятелства около смъртта. Резултатите от аутопсията ще бъдат обявени след  6-8 седмици.

Тялото на Уитни е било взето снощи от  дома и  в Ню Джърси


Подобни статии:

Клюки отвъд океана
Николета Лозанова:след родилни болки
Страхотен уикенд: семейство Бекъм на разходка в Дисниленд
Днес всички мюсюлмани празнуват Курбан Байрям.

Напиши коментар