Валери Божинов победи Алисия в съда


Валери Божинов спечели делото срещу бившата си половинка фолкзвездата Алисия. Съдебният процес бе за издръжката на Джуниър, както и за това кога да го вижда баща му.

Съдът излезе с решение днес, според което Валери Божинов трябва да плаща месечна издръжка за сина си в размер на 2000 лв. Той ще може да вижда детето всеки месец за по една седмица и съответно Валери – младши ще пътува до Италия. Момчето ще се среща със съпругата на баща си – Николета Лозанова. А през лятото Валери Божинов ще може да води сина си на почивка за 20 дни, пише ‘Блиц”.

Нека припомним обаче за какво настояваше Алисия – тя искаше влог от 300 хил. лв. на името на Валери – младши, както и 10 000 евро издръжка на месец. Освен това певицата искаше и почивки всяка година, че и по няколко пъти в Дубай, защото Джуниър бил свикнал на охолен живот

Валери Божинов всъщност очаквал такова стечение на обстоятелствата .той бил убеден, че съдът ще е на негова страна, тъй като исканията на Алисия били абсурдни. Не е ясно каква ще е реакцията на звездната мама. Лозанова при всички положения ще е доволна.


Подобни статии:

Цвета на 2012
Клюки и мода от Виктория Бекъм:"Не следвам модата, вярвам на инстинкта си"
Анджелина Джоли и Брaд Пит:романтична вечеря в Париж
Любо Чука ще участва в ''Под прикритие''

Напиши коментар