Багата все още в критично състояние


Благой Иванов – Багата все още е упоен.Багата все още в медикаментозен сън. По решение на светилата в “Пирогов” той бе поставен на командно дишане и в медикаментозна кома. Изглежда жизнените му показатели остават променливи, тъй като лекарите не са предприели съответните действия по извеждането му от това състояние. От болницата съобщават, че няма никаква промяна в състоянието на боеца от ММА.

25-годишният самбист продължава да лежи в медикаментозен сън. Състоянието му е тежко и никой не смее да дава прогнози. Това съобщи началникът на централна реанимация доц. Стоян Миланов.
Нека припомним, че Благой Иванов – Багата бе намушкан с нож на милиметри от сърцето, след 

което бе приет в “Пирогов” по спешност. Не са били направени изследвания за наличие на дрога и алкохол в кръвта.
Даниел Дъмпела продължава да е единственият задържат за нападението над Багата. Той остана в ареста с постоянна мярка за неотклонение заради сериозността на престъплението. Той ще бъде подведен под отговорност за опит за убийство, пише fakti.bg.

Благой Иванов – Багата се нуждаеше от спешно кръвопреливане. За целта много от приятелите м удариха кръв. Засега кръвопреливането е преустановено, но пациентът остава в тежко състояние. Има и проблем с белия дроб, който е основната грижа на медиците в “Пирогов”.

 


Подобни статии:

Екзотичната ваканция на Риана -ексклузивни снимки на певицата
Отчаяната домакиня: Анджелина Джоли на разходка с децата си
Български модел умира в Америка
Дияна Любенова показа дъщеря си Софи

Напиши коментар