Поп – фолк дивата Мария носи бебето на Гущеров


Поп фолк дивата Мария показа  закръглено коремче, което провокира десетки коментари. Изглежда певицата е бременна, защото по-малкото вероятно е да е напълняла. Тя е от жените, които следят стриктно килограмите си и не би си позволила да загуби форма, защото това ще се отрази на кариерата й.

Фолкзвездата е бременна и чака дете от новия си приятел, съобщи “Шоу’. Снимката е била публикувана във  Фейсбук, където брюнетката се похвали, че е ходила на почивка.

Фотосът е от Виена. Точно там заведе любимата си жена Гущеров по случай Деня на жената – 8 март. Снимката на Мария предизвика редица пожелания от рода на: “Поздравления! Бъдете живи и здрави! Това е много хубаво и нека всичко при вас бъде наред. Много се радвам за щастието ви!”

Запалени почитатели на звездата нямат търпения да бъдат информирани за предполагаемата бременност. Певицата е коментирала единствено, че ще направи всички съпричастни с най-щастливите им момент, визирайки себе си и Християн Гущеров.

“Коремчето ти отива много!” – коментираха фенове на Мария в социалната мрежа.
Не е изключено Мария да не бърза да съобщава новината от суеверие, пише hotarena.net. Рано или късно обаче ще трябва да разкрие “тайната”.

Носи ли в утробата си Мария   бебето на милионерския син Гущеров? По мое мнение да.А според вас?


Подобни статии:

Звездни клюки: Наоми Кембъл убеди Владислав Доронин да зареже жена си
Сиена Милър очаква бебе
Благой Иванов – Багата ще се възстановява в САЩ
Даша Жукова и Роман Абрамович почиват в Сейнт Бартс

Напиши коментар