Ексклузивни снимки на съпругата и дъщерята на френския президент Саркози


Френските папараци успяха да заснемат редки кадри, те успяха да заснемат Карла Бруни заеднос малката си дъщеричка Джулия по време на посещението им при детски лекар.

Почти никои не би разпознал жената в обикновени сиви панталони, дълга жилетка и тъмни очила, че това е  съпругата на френския президент Никола Саркози, която не отдавна се преобрази от модна  звезда в обикновена  домакиня.Ето какво сподели тя за своя нов имидж в едно интервю.

Аз гледам сапунени сериали, държа на ръце своята дъщеря. Аз станах съвсем обикновена майка, която гледа риалити програми по телевизията.“

Тези изменения в начина на живот на Карла са свързани не само с раждането на Джулия, за която бившия топ модел дава и душата си, но и с политиката на нейния съпруг.Ръководителите на предизборната кампания на Саркози,искат неговата съпруга да стане по близка на народа и да изглежда по земна и по – обикновена жена, която гледа популярни тв програми, а не поп звезда със съмнително минало на супер модел.

Така че за  да създаде максимален  комфорт на политическата кариера на мъжа си, Бруни взе в свой ръце грижите за семейството и дома. По време на визитата при педиатъра, Карла и Джулия бяха придружени не от вечно заетия Саркози,а от охранител, грижливо придържащ вратата пред своите спътнички.

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Наоми Кембъл на бала на ЮНЕСКО
Клюки: Новата спътничка на Ди Каприо отново е блондинка
Николета Лозанова премина в отбора на блондинките
Отслабвате или умирате- мотивация, която работи?!

Напиши коментар