Николета Лозанова ражда на 5 април в присъствието на Валери Божинов


Валери Божинов ще присъства на раждането на своята дъщеричка – съобщава в. „България днес”, като се позовава на бащата на спортиста Емил Божинов. Николета Лозанова (сега вече Божинова), която наскоро влезе в 9-ия месец, ще роди не в Италия, както доскоро се говореше, а в столична частна клиника. Терминът й е определен за 5 април, но бебето може да се появи на бял свят няколко дни по-рано, коментират наблюдаващите я медици.

„Не е вярно, че Николета ще ражда около Великден, а десетина дни преди това. Тя самата пожела да се случи с операция, предполагам я е страх от естествения начин” – коментира пред таблоида Божинов-баща. Родителят на футболиста издаде още, че Валери изобщо не се страхувал да присъства на термина, а не като повечето мъже, които изпадат в ужас и припадат в операционната

„Валери ще бъде неизменно до жена си. Няма търпение бебето да се появи” – каза бащата на футболиста и уточни, че драмите с делата, които водят с бившата му жена Алисия, в момента са останали на заден план. „Валери ще подкрепя Николета в най-трудния момент като един истински мъж” – твърди бащата на футболиста.


Подобни статии:

Ким Кардашиан в образа на "дивак"
Американците избиха рибата
Дженифър Лопес и Енрике Иглесиас обявиха съвместното си турне
Принц Джордж на обиколка в Нова Зенландия

Напиши коментар