Николета Лозанова обзаведе стая за бебето си


Николета Лозанова е заложила на  изчистените цветове и светлите, нежни тонове. В стаята няма почти нищо розово и бомбонено. Моделката умишлено избегнала кукленските цветове и предпочела бялото и пясъчното.Бременната красавица позира с 3-годишната си племенница Мериан. Двете хубавици показват стаята, обзаведена изцяло с продукти на италианската марка CAM.И сами виждате, че всичко изглежда безупречно. Кошара е преносима, както и повечето неща за бебето, тъй като семейството ще пътува. Сега Николета е в родината, но Валери Божинов я посещава винаги, когато има възможност. След раждането на бебето семейството ще отиде в Италия, тъй като футболистът играе там, пише lifestyle.bg.

Николета Лозанова за пореден път показа, че има вкус и стил. Ако някой е очаквал, че бебето й ще бъде заобиколено от розови дантели и възглавнички, много е сбъркал. Моделката не обича кича и е подбрала изчистени дрешки за бъдещата си рожба. Ако съдим по майката, малката принцеса ще изглежда красива с всички цветове.

До раждането на бебето остава още малко. Николета вече няма търпение да види малкото си момиченце. Тя все още се притеснява дали ще може да се справи със задълженията си, но пък ще си има верен помощник – таткото Валери Божинов.


Подобни статии:

КЛЮКИ:"Алфонсото" на Дженифър Лопес опровергава слуховете
КЛЮКИ:Невероятната Алесандра Амбросио дефилира бременна в петият месец
КЛЮКИ:Дженифър Лопес отпразнува "Свети Валентин" с новото си гадже
Нова снимка на бебето на Валери и Николета

Напиши коментар