Чарли Харпър се завръща в „Двама мъже и половина


 

Серия скандали и неразбирателства доведоха до смъртта на Чарли Харпър в сериала „Двама мъже и половина“. Актьорът Чарли Шийн напусна с гръм и трясък, но сценаристите, които сами го отстраниха, не понесоха загубата му тежко. Те бързо го замениха със сексапилния Аштън Кътчър и се постараха всичко да тръгне постарому.

Световната преса  съобщава, че почти сезон по-късно, Шийн отново ще се върне в сериала. Само че не той, а духът му, който ще се превъплъти в 63-годишната носителка на Оскар Кати Бейс.

Тя ще се появи като гост в продукцията, а любимият ни чичо ще бъде видян от брат си Алън, който в заветната серия ще получи инфаркт.

Интересно ни е защо сценаристите са решили да представят чаровния алкохолик като леко пълна и възрастна дама. Едно е сигурно, обаче: макар телевизионната продукция все още да е любима на милиони зрители, с напускането на Шийн тя загуби рейтинга, който той бе изградил за 7 сезона.

Ще видим дали своеобразното завръщане ще промени ситуацията, но малко се съмняваме. Епизодът ще бъде излъчен в Щатите на 30 април.


Подобни статии:

КЛЮКИ:Красавицата Деница отново дари Краси Гергов с момиченце
Исландска сензация за красота от Асдис Ран
Уличният стил на Виктория Бекъм
Мишел Обама на 50 години

Напиши коментар