Багата е на изкуственото дишане,състоянието му е тежко


Благой Иванов-Багата продължава да е в тежко състояние в болница „Пирогов“. Той е на хемодиализа и вече месец се лекува в спешния център.

Багата продължава да е на изкуственото дишане, а съзнанието му е медикаментозно модулирано. Инфекцията е контролирана, като се прилагат антибиотици, по данни на микробиологичното изследване. Това съобщи дежурният началник отделение в централна реанимация.

Припомняме ви , че в средата на месеца Багата беше подложен на  повторна хирургическа намеса.

Изявеният спортист беше приет на 26 февруари с прободна рана. Веднага беше опериран от хирурзи на Първа хирургическа клиника.

Софийският апелативен съд потвърди решението на Софийския градски съд и остави окончателно в ареста Даниел Стефанов – Дъмпела, който е обвинен за опит за убийство.

Адвокатът на Стефанов коментира, че разследващите събирали доказателства единствено в полза на обвинението. По делото нарочно не се разпитвали определени свидетели.

Според защитника на Дъмпела в случая става въпрос за пиянска свада, инициативата за която възникнала от Благой Иванов. В заведението Багата се заял със Стефанов и му ударил шамар пред всички присъстващи.


Подобни статии:

Звездни Клюки:Дженифър Лопес и Марк Антъни: Войната продължава
КЛЮКИ:"Алфонсото" на Дженифър Лопес опровергава слуховете
Николета Лозанова с нов имидж на блондинка
54-годишната Шарън Стоун показва тяло по бански

Напиши коментар